Laat het bij mij beginnen - Code Red

Laat Het Bij Mij Beginnen

Een sterkere, harmonieuze familieband met een holistische benadering

Streef je naar rust en begrip in jouw gezin?

Wil je weten wat JIJ het beste kunt doen?

Families bevinden zich in een emotionele chaos tijdens en na de periode van verslaving, waarbij communicatie en relaties ernstig verstoord zijn. Als moeder, vader of partner voel je wanhoop, machteloosheid en angst. Leeg gezogen en niet weten hoe je zelf nog overeind kunt blijven staan.

De schaamte, angst en onzekerheid die gepaard gaan met verslaving weerhoudt je ervan het herstelproces op eigen kracht aan te gaan. Het idee dat alle problemen oplossen zodra je dierbare stopt met zijn verslaving, is werkelijk een illusie.

Het negeren van deze uitdaging kan leiden tot verdere emotionele afstand binnen het gezin en kan het herstelproces bemoeilijken.

Wil jij wel zelf aan de slag?

Wie is

Esther Ras

Ik weet als geen ander hoe een verslaving tekeer kan gaan binnen je leven. In mijn zoektocht hoe ik hiermee om moest gaan, na de opname van mijn zoon, kwam ik tot de ontdekking dat er weinig hulp is voor Naasten van verslaafde. Dat moest veranderen.

Esther Ras

Ik ben ervaringsdeskundige. Ik heb een zoon en een ex-partner die verslavingsproblematiek hebben. Daarbij heb ik me professioneel opgeleid binnen verslavingskunde en de familiecounseling.

Omdat ik als geen ander weet waar familieleden of vrienden doorheen gaan weet ik dat de situatie knap ingewikkeld en pijnlijk kan zijn. Het is zo belangrijk om naasten mee te nemen in het proces, want de naasten zijn juist zo belangrijk voor het herstel van de verslaafde! Het vergroot de kans op langdurig herstel. Op die manier kunnen naasten hun dierbare verslaafde dus echt helpen! Code Red biedt de hulp die mij ontbrak.

Voor wie is dit programma?

Code Red Laat Het Bij Mij Beginnen is geschikt voor ouders en partners die verlangen naar herstel en verbinding tijdens of na de impact van verslaving.

€ 497,-

Het online programma

Code Red Laat Het Bij Mij Beginnen

Wanneer je als gezin kan herstellen, ervaren ze niet alleen verbeterde relaties, maar ook innerlijke rust, vertrouwen en een hernieuwd gevoel van welzijn.

Je kunt per direct starten met het online programma

Snel antwoord op je vragen, wel zo prettig

Veelgestelde vragen

Iedere gezinssituatie is uniek, maar mijn aanpak is flexibel en op maat gemaakt.

Het “Code Red Laat Het Bij Mij Beginnen” Programma bestaat uit 7 modules. Elke week komt er een module vrij.

Er zit geen eind datum aan dit programma.

Nee, dit programma is alleen online met video’s en werkboeken. Uit ervaring blijkt dat je hiermee resultaat boekt.

Stel hier je vraag

Contact

Code Red draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders