Ben jij klaar met de verslaving van jouw dierbare en verlang jij naar rust en meer plezier in je leven?

Gratis Masterclass Weerbaarheid

...en ontvang het gratis e-book: Hoe jouw verslaafde dierbare te laten stoppen met gebruik
...zonder je dierbare te laten vallen.

Dit Levert De Masterclass Je Op

Betere communicatie

Door inzicht hoe je met elkaar communiceert leer je hoe je dat op een gezondere manier kunt gaan inzetten

Patronen doorbreken

Je krijgt inzicht in welke patronen je vast zit, wat er bij jouw gebeurd in je hoofd en gevoel en hoe je dit kunt gaan doorbreken

Hoe je zelf overeind blijft staan

Waar helpt jouw om plezier te hebben in het leven. Wat doe je niet meer wat je wel energie geeft

Wat je wel en niet moet doen

Wat is niet helpend om te doen en wat is juist wel helpend om te doen. Je krijgt praktische tools om in te gaan zetten

Wat Anderen Naasten Hebben Ervaren

Ik ben Esther erg dankbaar voor haar luisterend oor, de inzichten die ze mij gegeven heeft en haar begrip tijdens het moeilijkste afgelopen jaar in mijn leven. Zij heeft mij een spiegel voorgehouden voor mijn eigen gedrag, dat vond ik af en toe erg confronterend, maar dit was wel ontzettend nodig. Zij heeft hiermee bijgedragen aan mijn start om met mijzelf aan de slag te gaan.”

Marloes

Ik was totaal uitgeput door mijn pogingen de kar te trekken om hem uit het ravijn te houden. Ik was mijzelf compleet verloren, als mensen mij vroegen hoe het met me ging dan antwoordde ik met wat er gebeurde in het leven van mijn dierbare verslaafde. De gesprekken met Esther hielpen mij mijn eigen leven op te pakken. Te ontdekken wat ik kon doen voor mijzelf ( zonder schaamte en schuldgevoel) zodat ik me niet verloor in het zorgen voor de ander. De waarde van de hulp en de motivatie en bekrachtiging die ik ontving door het volgen van het programma is niet in geld uit te drukken. Ik ben zo dankbaar dat ik bijvoorbeeld:
Ipv krampachtig de koers te willen bepalen ik nu naar yoga kan gaan.
Ipv piekeren, werk ik nu in mijn tuin. Het geeft mij energie en maakt mij kalmer en liefdevoller.

En die kar?…. Die volgt nog altijd zijn eigen pad, kronkelend en hobbelig maar zonder mijn bemoeienis. En weet je wat? Hij ligt nog niet in het ravijn.

Danielle

In die donkere nacht was onze volwassen zoon overboord geslagen en in dichte mist verdrinkend op drift in een aanzwellende alles vernietigende storm terecht gekomen. Onze gezins-boot was lek geslagen, geen gaatje in de bodem, de bodem ontbrak intussen hélemaal. Volledig overspoeld, uitgeput en zonder hoop de donkere diepte inzakkend is het moment waarop we met een laatste ademteug Esther om hulp geroepen hebben. Ze heeft vanaf de eerste seconde gefungeerd als een vuurtoren met hoopgevend licht en ons als ouders de reddingsvesten uitgegooid waardoor we op eigen kracht met groeiende inzichten koers konden vinden richting het licht van de vuurtoren in een nieuwe veilige thuishaven. Wat we in die donkere nacht van onze ziel niet konden bevroeden gebeurde; onze zoon bereikte op eigen kracht zijn eigen nieuwe veilige thuishaven. Het land achter de branding zal nieuwe uitdagende ervaringen met zich meebrengen voor ons allemaal, wel met dát verschil dat Esther coördinaten heeft aangereikt die onze innerlijke rots in de branding uit de mist kan navigeren. Esther doet wat een vuurtoren ‘moet’ doen, ze blijft krachtig aan wal om zo verloren schepen naar de wal in een veilige haven te loodsen.

Toos

Grenzeloos liefhebben of
liefdevolle grenzen

Over Esther

Esther is familiecounselor (gecertificeerd) en, zoals ze dat noemen, ervaringsdeskundige. Dagelijks komt ze in contact met naaste van verslaafde. Als moeder van een zoon met verslavingsproblematiek en ex-partner, met een alcohol en gokprobleem, weet Esther hoe een verslaving tekeer kan gaan binnen je leven en je gezin. In haar zoektocht hoe ze zelf overeind kon blijven staan kwam ze tot de ontdekking dat er weinig hulp is voor naasten van verslaafde. Terwijl ze als naaste alle ballen omhoog moest houden werd de energie, plezier en geluk werden uit haar gezogen. Alles wat Esther als naaste juist niet moest doen heeft ze gedaan en ze wilde graag tools om haar ex partner en zoon te laten stoppen met gebruik. Esther heeft de afgelopen jaren de tools gekregen om zelf overeind te blijven staan en hoe om te gaan met haar zoon. Esther werkt als familiecounselor in de GGZ bij een grote jeugd kliniek voor jongeren met gedrags- en verslavingsproblematiek. Ook is Esther co-trainer van het Naastenprogramma bij Elsden Training.
Tot hier gekomen?

Als je blijft doen wat je deed,
dan verandert er geen reet!

Schrijf je in voor de gratis Masterclass Weerbaarheid en download gelijk het gratis eBook: "In 7 Stappen: Hoe Jouw Verslaafde Dierbare Te Laten Stoppen Met Gebruik "

...ontvang het GRATIS ebook 'IN 7 STAPPEN JOUW VERSLAAFDE DIERBARE LATEN STOPPEN MET GEBRUIK' en leer beter omgaan met de verslaving van je dierbare.
Vul hieronder je emailadres in om je in te schrijven en het GRATIS eBook te ontvangen!
Code Red draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders